23 d’agost del 2009

Ja som aquí!!

Després de mil peripècies per Madrid i Miami hem arribat a Guatemala!!!! Vam arribar ahir bastant tard i fetes pols de tant aeroport. Allà a l'aeroport de Guatemala un senyor molt simpàtic ens va portar a l'hotel Spring, on vam caure plegades al llit.


De bon matí hem parlat amb en Henry i fins demà no anirem a San Antonio Huísta al departament de Huehuetenango. Com que teniem temps hem visitat Antigua, antiga capital de Guatemala, una ciutat molt maca envoltada de muntanyes i volcans i plena de botiguetes. Hi hem arribat en una camioneta-bus plena de gent on hi hem conegut un pallasso-mim-mag que anava a Quetzaltenango a fer actuacions per nens/es i amb una filosofia de vida que n'hauriem d'aprendre: 'viure el moment i no tenir tantes preocupacions per un moment que encara ha d'arribar'.

Només arribar a Antigua ens hem trobat enmig d'una professó digna de qualsevol setmana santa. Es veu que han tret a passejar la Verge de la Mercè, però no hem aclarit el per què. Molt maca, per cert...


Pel camí hem anat coneixent guatemaltencs que ens han anat explicant la seva forma de vida, i ens han fet saber que aquí no tenen gran apreci pels espanyols, ja que consideren que van venir a conquerir, però també a robar, i que contonuen fent-ho a través d'empreses com telefònica, Unión Fenosa i grans transacionals prou conegudes. Sort que nosaltres no ens sentim aludides, i anem fent pedagogia sobre Catalunya!


Per cert, aquí a tot arreu són del Barça, i hem tingut la sort de veure el gol de Messi! Grande Messi!!

Records a tothom, fortes abraçades i molts petonets!!!!



Pd: us adjuntem una foto del pallasso, una al metro de Madrid, i del dinar d'avui, totes fetes a Antigua.







5 comentaris:

Jaume Masip Llop ha dit...

Ei!!! que vagi tot molt bé.
Salut
Jaume

Dora Cervelló ha dit...

Ja m'agradaria veure que hi ha dins el plat...
Una abraçada.

Anònim ha dit...

Neus, el pallasso és el de la meva dreta, no?

Anònim ha dit...

sóc Ester...... ;)

Carpe Diem ha dit...

Ja ho sabeu: si jo estigués akí fisicament a la foto en sortirien dos !!!
Xaleu i reflexioneu al màxim, que pel que veig ja ho feu.
Per cert: que vol dir que per sort no us sentiu espanyoles? Si no ho sou!!!!