21 d’agost del 2009

Divendres, 21 d'agost

Avui agafem un vol des de l'aeroport del Prat destinació Madrid a l’hora de sopar, així és que tenim la possibilitat de sopar a l’avió, però preferim esperar a fer un tastet de tapetes madrilenyes i una passejada per la ciutat fins que haguem de tornar a pujar l’avió. Cap a les 11 del matí del dissabte 22 d’agost agafarem un avió que ens portarà fins a Miami, si és que en Bill no ens ho impedeix. Allà tindrem unes horetes per estirar una mica les cames. Tornarem a l’aeroport per agafar l’avió que ens haurà de portar a l’aeroport l’Aurora, prop de Ciutat de Guatemala, la nostra destinació inicial al país. Passarem la primera nit a l’hotel Spring, una antiga hacienda que ens ha recomanat Henry, el nostre contacte d’Adsosmhu. Ens estarem a Ciutat de Guatemala fins que el mateix Henry ens vingui a buscar per anar cap a Huehuetenango, o fins que puguem agafar el transport públic seguint les seves instruccions. Un cop aconseguim tot això, continuarem fent plans. De moment, tot és incògnita encara!

Fins aviat!!

4 comentaris:

Unknown ha dit...

eeeiiiii xiqüeles, avui vos toca la part més complicada del viatge, la que us pot afectar més psicològicament...feu 2 canyetes i cap a casa, que encara se vos apegarà algo de Madriz.

BON VIATGE
us anirem seguint
Pels bitxos no patiu, que tindran més temor ells de vatros que vatros d'ells

Lagermanapetitadelaneus! ha dit...

Venga xatis que això ja està fet!!! Ara, jo també estic en l'Albert Salvado si se us ha d'ampegar algo que sigui dels de Guatemala, res dels madriles!!!!

Que tingueu molt bon viatge!!!

Ens veiem a la tornada i mantigueu-nos informats, això si només d'aquelles coses que puguem saber, Teta ja saps...

Besitets dolços!!!!!

Unknown ha dit...

Apa!! Cap a l'aeroport hi falta gent!!!! Guatemala k venim!! :):)

Lluís Salvadó ha dit...

Ja que parleu de bitxos, i no és per donar-vos faena, deunostresinyormosguard, a vore com sho fan en la mosca negra, en lo caragol mançana, en lo siluro, en lo cranc americà i en los matacaveros...
Ja deveu estar per Guatemala, no...
Neus, torna, que txemari s'anyora...