16 d’agost del 2009

Cinc dies per anar-nos-en

Divendres emprendrem la nostra aventura cap a Guatemala. Fa ben bé tres mesos que va començar, i no ha estat gens fàcil organitzar-nos una mica des de Catalunya i sense cap tipus de suport dels organismes, oficials o no, que suposadament ho haurien d’haver fet. Després d’enviar prop d’un centenar de missatges a les associacions de Guatemala, hem quedat amb Adsosmhu i ADP Veparaz que passarem bona part de les nostres vacances amb ells. La primera impressió és boníssima, les dues persones amb qui hem estat en contacte sembla que són força agradables. Efectivament, un missatge electrònic es pot llegir de moltes maneres, però estem parlant de persones que es dediquen a fer activitats altruistes, i això no ho fa tothom.

Us anirem explicant les nostres aventures --i desventures, que segur que també n’hi haurà!-- tan sovint com puguem mitjançant aquest bloc. Així és que ja us podeu fer seguidors dels nostres posts amb l’eina que teniu aquí a la dreta de la pantalla.

De moment, us penjarem un tastet del que ha suposat organitzar-nos, que poca broma, i d’alguns detalls que poden marcar la nostra experiència guatemalteca.