19 d’agost del 2009

ADP Verapaz

L'Associació pel Desenvolupament i la Pau (ADP) de Verapaz té com a finalitat incidir en el foment dels valors humans i el coneixement dels drets civils, ciutadans i constitucionals de la República de Guatemala, sobretot en les zones més marginals i les comunitats indígenes. Es tracta d'una entitat filosòfica, cultural, social i educativa i treballa en el desenvolupament de la població més empobrida, sobretot en la població de dones indígenes.

ADP contribueix al rescat i l'enfortiment d'una societat democràtica i pacífica, amb una gran participació de dones, joves i nens del poble Q’eqchi’, compromès amb el seu desenvolupament local.

Els seus valors: honestedat, responsabilitat, solidaritat, transparència, respecte i igualtat d'oportunitats. Com ja sabeu, els compartim tots, i també anirem a participar dels seus projectes, previsiblement durant la tercera setmana de la nostra estada a Guatemala.

L'Ericka, el nostre contacte d'ADP Verapaz, des del primer moment ha sigut molt propera, i tal com ens va dir, "a preparar maletas!!"