14 de setembre del 2009

Última setmana a Guatemala

Uf! el viatge s'acaba. Nomes ens queda una setmana per estar a Guatemala i ja ha començat la nostra aventura turística pel país.

Divendres passat, despres de despedir-nos de la gent d'ADP, celebrant que continuarem en contacte amb ells i que, segurament, ens faran una visita a Barcelona, ens vam dirigir a Tikal, on hi vam passar la diada. Vam passejar l'estelada per tot arreu, i vam aconseguir que el Nicolàs, un argentí que vam conèixer a Coban, celebrés la diada amb nosaltres tot cantant Els Segadors. Una bonica i especial forma de celebrar la nostra festa, lluny de Catalunya. Tikal es una ciutat abandonada on encara hi queden desenes de restes de contrucció maya, totalment espectaculars. El lloc s'ha de visitar, i que posa els pèls de punta, sobretot a primera hora del matí, quan encara no hi ha ningú.

El cap de setmana el vam passar a Lívingstone, a la guatemala caribenya, lloc que, per cert, no ens va agradar gaire, i avui ja som a San Pedro, un petit i bonic poble al costat del llac Atitlan, on hi passarem la nit i on hi hem arribat en barca.

Demà anirem a Tulate, a conèixer le platges del pacífic, i divendres intentarem pujar el volcà del Pacaya, que ens han dit que s'hi pot veure lava.

I ja està. Intentarem disfrutar al màxim d'aquesta última setmana, que encara que no ho sembli, també tenim ganes de tornar-vos a veure!!!

Abraçades, petons i besitos!!!

5 comentaris:

JMS ha dit...

Ànims, i porteu-mos algo típic.

Què xaleu!

Unknown ha dit...

neus , jo tambe vull un sombrero tipic d'alli !!!! jejejejeje!!!! una abraçada i acaba de disfrutar de l'experiencia !!!! fins aviat !!

JMS ha dit...

Us falta un post resum de despedida. Aveure si no el fareu des de Guatemala.

Anònim ha dit...

noies!!! ja es la ultima setmana!!! he estat molt desconectada (pk no he estat gaire perquí) pero se'm han posat els pels de punta al veure l'impresionant viatget que us heu marcat!!! aneu preparant una crònica rigurosa per l'interrogatori que us faré!!!m'haureu d'explicar tooot... que en breus estaré jo per allà fent el vostre relleu!!
una abraçada gegant i molta sort en la última setmaneta guatemalteca!!!

leti

gaseni ha dit...

Hola Xiques!
Ja feu fotos?
Acabeu de xalar força!