8 de setembre del 2009

A Coban

Bona tarda Catalunya!!

Som a Coban, al departament de Alta Verapaz. Devem estar a uns 200 km en linia recta de San Antonio Huista pero per arribar aqui hem hagut de pegar tota la volta al pais, res, ens venia de gust tornar a la capital una estoneta. Total, ahir a les 21h vam agafar un bus cap a la capital que va arribar a les 5h, i a les 5.05h en vam agafar un altre cap a Coban que ha arribat a les 10h.

Aqui ens hem trobat amb lEricka i la Flor que ens han acollit amablement i ens han presentat la seva associacio: ADP (Asociacion de Amigos para el Desarrollo y la Paz), on una trentena de persones treballen per al desenvolupament de la zona sobretot en temes de genere, participacio i joventut. Hem compartit tot el dia amb ells i estarem aqui un parell de dies mes intercanviant experiencies.

Ens estem preparant pel 15 de Setembre, dia que celebren la independencia del pais, i ja ens hem comprat les banderetes de Guatemala per a celebrar-ho, que hem posat junt amb lestelada que tenim preparada per celebrar la diada de Catalunya, l11 de Setembre.

Us anirem informant, ens nanem a sopar que gairebe son les 19h i ja tenim gana!

Besitos i petonets i abrasades i records i expressions a la familia i a tota la penya!!

5 comentaris:

JMS ha dit...

Xiques, i quins farts de voltar. I l'11 de setembre celebreu la diada, que aquí també ho farem, entre consultes populars... I de passada, lo 15, al celebrar la Diada Nacional de Guatemala, preneus una copa d'algo a la meua salut, que ne faíg 25,...

Bessitos,

Sáez

P ha dit...

FELICITATS !!!!!

pere

Dora Cervelló ha dit...

Que la nostra estelada onegi aquests any a Guatemala tan alt com esteu vosaltres deixant el pavelló català.
Passeu, totes tres, una bona Diada

Montse Perelló ha dit...

Ja ho deia aquell a Viatge a Ítaca:

Més lluny, heu d’anar més lluny ...
Més lluny, sempre molt més lluny...
Més lluny, sempre molt més lluny...

Bon viatge per als guerrers
que al seu poble són fidels

ha dit...

Hola Marta,

Sóc la Cristina del postgrau.
Em fas molta enveja :) però sana.
Espero que ens veiem quan tornis.